Udruženje za Hipoterapiju i aktivnosti uz pomoć konja
"POTKOVICA"

Budi vitez IV

Početna // vesti // Budi vitez IV
Poziv za učešće u sportsko - rekrativnom programu “ Budi vitez IV ”

Pod pokroviteljstvom Grada Beograda – Sekretarijata za sport i omladinu realizovaće se letnji sportsko rekreativni program „ Budi vitez IV “ u periodu od 17.06.2019. do 31.08.2019. godine, svakog utorka od 17:00 do 20:00 časova i petka od 09:00 do 12:00 časova na prostoru JP „ Hipodrom Beograd “.

Letnji program je namenjen deci sa invaliditetom i smetnjama u razvoju specijalnih osnovnih škola sa teritorije Grada Beograda i deci koja u okviru inkluzivne nastave pohađaju redovne osnovne škole sa teritorije Grada Beograda.

Cilj programa jeste da omogućimo i organizujemo učenicima da slobodno vreme tokom letnjeg raspusta provedu u višečasovnom programu prilagođenom njihovim mogućnostima kroz sport, rekreaciju i relaksaciju u prirodi.

Tokom trajanja programa deca će se upoznati i oprobati u dva sporta : jahanju i mačevanju. Biće u prilici da se druže sa vršnjacima, dožive nova iskustva, steknu veštine i znanja. Kroz igru i zabavu želimo da decu približimo sportu i razvijemo zdrave stilove života kod njih.

Prijve za učećše u programu su obavezne, za sve informacije pozovite broj telefona 060 7070 748

Postavio Admin /

 Jun, 19 2019 / Vesti

Korisni linkovi